Na isolatie spouwmuur prijs & premie

Bespaar op uw energiefactuur door het na isoleren van uw spouwmuur

Isomoplus heeft meer dan zestig jaar ervaring in het produceren van geëxpandeerd polystyreen, en weet als geen ander hoe dit product moet worden gebruikt bij het na-isoleren van spouwmuren. Isomoplus behaalde als een van de eerste bedrijven in België de ATG-keuring voor het na-isoleren van spouwmuren met EPS-parels.

 

Na-isolatie van spouwmuur, de 4 stappen : 

  • Inspectie met endoscoop
  • Boren van vulgaten
  • Opvullen van de spouwmuren
  • Opvullen van de vulgaten

Isomoplus is een geregistreerd aannemer. Daardoor geniet u ook van een tienjarige bescherming , zoals wettelijk bepaald. Zowel tijdens de winter als zomer bespaart u op uw energierekening en neemt uw leef- en wooncomfort toe.

 

Na isolatie spouwmuur prijs

U wenst uw spouwmuur te laten na isoleren? Vraag dan nu uw gratis inspectiebezoek aan en wij maken voor u een offerte op.

 

Na isolatie spouwmuur premie

Isomoplus is een gecertificeerd aannemer voor het plaatsen van binnenisolatie waardoor u recht heeft op de premie van 15€ per m2. Bij een na isolatie van een spouwmuur kan u bij uw gemeente een premie aanvragen. Kijk op de website www.energiesparen.be en bekijk op basis van uw gemeente of postcode hoeveel de premie voor het na isoleren van uw spouwmuur bedraagt.

Na isolatie spouwmuur prijs & premie