Isomoroof

Dakisolatie > Isomoroof
Dak isoleren met Isomoroof PRO.SYSTEM

dak isoleren

Besparen dankzij ruimtevaarttechnologie


ISOMOROOF is gemaakt van EPS of geëxpandeerd polystyreen, een omgevingsvriendelijk materiaal dat optimaal isoleert dankzij talloze met lucht gevulde, gesloten cellen. De isolerende eigenschappen werden nog verbeterd door er grafietpoeder aan toe te voegen.

Grafiet is een ideale isolator, een bijzonder licht en sterk materiaal, dat we kennen uit de lucht- en ruimtevaarttechnologie. Grafiet zorgt ervoor dat warmteverliezen via straling aanzienlijk gereduceerd worden. Mogelijke stralingsverliezen worden nog verder beperkt door de tweezijdige afwerking van de platen met een aluminiumfolie. Isomoroof isolatieplaten hebben de uitstekende lambdawaarde van 0.032.

Een uiterst veelzijdige dakisolatie


ISOMOROOF is een optimaal thermisch isolatieproduct. De stijve platen zijn uiterst geschikt om een dak te isoleren omdat deze makkelijk te bevestigen zijn op de kepers van elk type hellend dak. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om de rest van de zolderruimte, zoals wanden en vloeren te isoleren.

 

Alles-in-één, een compleet systeem
ISOMOROOF PRO.SYSTEM is eenvoudig, uiterst betrouwbaar en vlot te plaatsen. Het bestaat uit twee elementen: de stijve isolatieplaten en de speciale bevestigingsschroeven met bijhorend drukverdeelplaatje.


De isolatieplaten zijn makkelijk op maat versnijdbaar met een zaag en het verlies wordt tot een absoluut minimum beperkt.

 

 

 

dak isoleren ISOMOROOF

Gouden Tip. De overheid helpt mee te betalen!

Op www.premiezoeker.be of www.energiesparen.be vindt u terug hoe u de premies kan aanvragen.