Dakisolatie

Dakisolatie > Dakisolatie
Dakisolatie hellend dak

Na-isoleren van hellende daken


Dakisolatie

 

 

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak waarschijnlijk één van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst tot 30% van de warmte verloren gaan via het dak wanneer er geen of onvoldoende dakisolatie geplaatst is. Hierdoor is het dak isoleren reeds een investering die je op termijn dubbel en dik terugverdient. Wanneer je de werken laat uitvoeren door een geregistreerd aannemer krijg je bovendien nog een premie tot 6€/m2 via uw netwerkbeheerder en kom je in aanmerking voor het BTW tarief van 6% voor woningen ouder dan 10 jaar.

Voordelen dak isoleren

 

Het isoleren van je dak biedt heel wat voordelen! Zo bespaar je niet alleen op uw energiefactuur, maar ga je ook zorgen voor een betere leefomgeving. Het binnenklimaat in de woning zal veel constanter en aangenamer zijn en dit zowel tijdens de hete zomermaanden wanneer het veel frisser zal aanvoelen in huis, als tijdens de koude winters waar het voordeel voor zich spreekt.

 

Naast de positieve thermische eigenschappen, heeft dakisolatie zeker ook een meerwaarde op gebied van geluidsisolatie. Zo zal het lawaai van vliegtuigen, extreme weersomstandigheden, lawaaierige buren en het doorgaand verkeer voor veel minder overlast gaan zorgen.

 

Bovendien is het een investering die nog geld opbrengt ook! Een gemiddeld gezin verdient de kosten van dakisolatie terug op minder dan 3 jaar wanneer ze gebruik maken van de huidige premies en subsidies. De volgende jaren mag u dan rekenen op een mooie besparing van 25% op je energiefactuur wat al snel enkele honderden euro’s kan besparen voor een gemiddelde woning. Wij bieden niet alleen dakisolatie voor een hellend dak, ook voor andere daken kunnen wij een oplossing bieden.


Dakisolatie hellend dak niets dan voordelen!