Nieuws

Isomoplus isolatiebedrijf > Nieuws

Wacht niet langer, isoleer nu!

Vlaams Minister van Energie Bart Tommelein is heel duidelijk. (Na)isoleren van spouwmuren is de beste investering. Doe het nu want vanaf 2018 verminderen de premies. 
Bron: De Morgen

Isomo reclamespot
Ons moederbedrijf ISOMO laat van zich horen.

Hebt u onze spot al gehoord op Studio Brussel? Luister mee. Isomo als isolatiemateriaal is vlot beschikbaar en op en top Belgisch. #isoleren #woning #huis #benoveren
Dobbit reportage
Dobbit reportage: Isomo in de kijker

Hoe wordt piepschuim gemaakt? Dobbit kwam een kijkje nemen binnen Isomo, het bedrijf dat zijn naam geleend heeft aan de gekende lichte bolletjes.
Profiteer nog snel van de premies

In 2016 zullen de energiepremies niet wijzigen. De premie voor spouwmuurisolatie bedraagt 6€ per m2 uitgevoerd conform STS 71-1. De premie voor dakisolatie bedraagt 6€ per m2 indien uitgevoerd door een geregistreerd aannemer en met een minimale R-waarde van 4.5 m²K/W.

Buitengevelisolatiesystemen en isoleren van buitenmuren langs de binnenzijde kunnen rekenen op een premie van 15€/m².

Wat het tijdskader voor het afbouwen van de energiepremies betreft, wordt een definitieve beslissing verwacht in de tweede helft van 2017. Wijzigingen zullen in principe ingaan vanaf 1 januari 2017.

Meer info op http://energiesparen.be/nieuws/energiepremies2016

 

Het na-isoleren van uw spouw is het ultieme sluitstuk om tot 35% van uw verwarmingskosten uit te sparen. Deze eenvoudige ingreep die gemiddeld in één dag kan gebeuren zal uw energierekening drastisch doen dalen en het comfort van uw woning sterk verhogen.